
Desertul perfect cu multa ciocolata si bomboane m&m`s. La prepararea acestor fursecuri de ciocolata putem folosi si alte bomboane de ciocolata, dupa preferinte. Iar daca folosim bomboanele m&m`s sunt de preferat cele cu ciocolata si nu cele cu alune. Aici este o alta varianta de fursecuri cu ciocolata la fel de bune, varianta preparata fara cacaua.
Ingrediente:
128 g faina
32 g cacao
1 lingurita praf de copt
50 g unt
2 linguri lapte
100 g chipsuri de ciocolata semidulce
2 lingurite esenta de vanilie
173 g zahar pudra
2 oua
200 g m&m`s
170 g chipsuri de ciocolata
Decor:
42 g m&m`s
40 g chipsuri de ciocolata semidulce
Mod de preparare:
Intr-un castron amestecam faina impreuna cu cacaua si praful de copt. Topim untul impreuna cu chipsurile de ciocolata (cele 100 de g) si il lasam sa se raceasca.
Cand compozitia cu untul este rece adaugam ouale, zaharul, esenta de vanilie si laptele. Amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam amestecul de faina cu cacaua si omogenizam. In aluatul obtinut mai adaugam chipsurile de ciocolata (170 g ) si m&m`s ( 200 g ). Amestecam bine.
Luam din aluat cu o ligurita si punem in tava tapetata cu hartie de copt, cu distanta intre ele.
Se poate lua aluat si cu mana si se formeaza bile care cand se aseaza in tava se apasa usor cu mana pentru a forma o forma de biscuti. Se aseaza la distanta una de alta, fursecurile cresc la copt. Se lasa la copt timp de 16 – 18 min.
Imediat ce le-am scos din cuptor punem peste ele m&m`s si chipsuri de chiocolata, apoi le lasam sa se raceasca.
Se pastreaza in cutii de metal.




What do you think?